BOUTIQUE ADINA

Västra Götalands län

Information

600122-XXXX är organisationsnummer för bolaget BOUTIQUE ADINA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BOUTIQUE ADINA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sotenäs som är den kommunen som BOUTIQUE ADINA finns i.

BOUTIQUE ADINA har varit registrerat sedan 1994-06-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BOUTIQUE ADINA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

BOUTIQUE ADINA är och det finns flera bolag i Sotenäs som också är .

Firmatecknare för BOUTIQUE ADINA är följande:

Vill ni komma i kontakt med BOUTIQUE ADINA så kan ni göra det på telefon genom 0523-30722 eller genom brev på följande adress:

Handel med kläder

Det finns olika personer som har en koppling med BOUTIQUE ADINA och det är STRAHL, ANN-LOUISE som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,