Hunnebostrands Havsdelikatesser

Västra Götalands län

Information

Hunnebostrands Havsdelikatesser hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Hunnebostrands Havsdelikatesser finns. I Sotenäs så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hunnebostrands Havsdelikatesser tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Hunnebostrands Havsdelikatesser har funnits sedan och 2000-11-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hunnebostrands Havsdelikatesser så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5876391.

Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Hunnebostrands Havsdelikatesser har idag 591106-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hunnebostrands Havsdelikatesser

Inköp och försäljning av marina produkter och tillbehör såsom fisk, skaldjur, glass och dricka samt därmed förenliga verksamheter.

I Hunnebostrands Havsdelikatesser så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Britt Ulla Elvy som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .