Sandarna Konditori AB

Västra Götalands län

Information

Sandarna Konditori AB är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Sandarna Konditori AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sandarna Konditori AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-05-29.

Sandarna Konditori AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-04-30. Men sedan 2008-05-29 så har Sandarna Konditori AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fridhemsg. 39, 414 73, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandarna Konditori AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-120166.

Sotenäs arbetar för att företag som Sandarna Konditori AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sandarna Konditori AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva bageri och konditoriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sandarna Konditori AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandarna Konditori AB och det är följande personer, Bartha Guzman, Alexis Walter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Annelie Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Edman, Johan Anders Frederik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sandarna Konditori AB är 556757-2853.