Bialo Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Bialo Bygg AB är en verksamhet som finns i Sotenäs. I Bialo Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alexandersson, Stefan Mattias som är född 1968 och har titeln VD, Alexandersson, Stefan Mattias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Elin Linda Axelina som är född 1925 och har titeln Suppleant, Niklasson Söderving, K J Fredrik A som är född 1977 och har titeln Revisor, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bialo Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bialo Bygg AB på telefon 073-9030480.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara byggverksamhet, reparationer av fastigheter, import av hemelektronik och kläder och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bialo Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bialo Bygg AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bialo Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-27 och Bialo Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-03-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bialo Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bialo Bygg AB har 556753-2667 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.