Dijoma AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Dijoma AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dijoma AB är ett av dem. Statusen för Dijoma AB är att Bolaget är aktivt.

Dijoma AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-15. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dijoma AB ska trivas.

Dijoma AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Sotenäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att med råd samt medverkan vid genomförande förbättra företag och organisationers effektivitet och lönsamhet. Att direkt eller indirekt via dotterbolag äga och förvalta fastigheter. Att genom internationellt kontaktnät förmedla leveransavtal främst inom livsmedelssektorn och träindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dijoma AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23.

Idag är Dijoma AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Dijoma AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7276640.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dijoma AB är Johansson, Dick Lennart som är född 1955 och har titeln VD, Johansson, Dick Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Dijoma AB har 556735-9814 som sitt organisationsnummer.