Gravarne Marina AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Gravarne Marina AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Gravarne Marina AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Gravarne Marina AB är momsregistrerat sedan2007-10-18 och har organisationsnummer 556726-4436.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2365244 alternativt besöka eller skicka post till Gravarne Marina AB på följande adress Sandbogen, 456 31, Kungshamn.

Gravarne Marina AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-18.

I Gravarne Marina AB så sitter följande personer i styrelsen: Gunnarsson, Susanne Succkie E som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av båtar och båttillbehör, uthyrning av båtplatser och lokaler samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.