Krickos Fastighetsförvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Krickos Fastighetsförvaltning AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Krickos Fastighetsförvaltning AB finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krickos Fastighetsförvaltning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Krickos Fastighetsförvaltning AB har haft sedan 2007-05-17. Krickos Fastighetsförvaltning AB har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Krickos Fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-38087.

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Krickos Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Krickos Fastighetsförvaltning AB har idag 556724-9395 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Krickos Fastighetsförvaltning AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Krickos Fastighetsförvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Anders Kristoffer som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Karl Martin som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Peter Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .