Axcentix AB

Västra Götalands län

Information

556722-7680 är organisationsnummer för företaget Axcentix AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axcentix AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som Axcentix AB finns i.

Axcentix AB har varit registrerat sedan 2007-02-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axcentix AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Axcentix AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axcentix AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Axcentix AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8195519 eller genom brev på följande adress:
Väderög. 15, 456 47, Bovallstrand

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom projektledning, försäljning- och inköpsledning, verksamhetsutveckling och energiteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axcentix AB och det är Bredin, Helena Johanna som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenquist Bredin, Johan Clarence som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kroon, Bo Rune som är född 1969 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,