Restaurang Hunnebostrand AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang samt därmed förnelig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Restaurang Hunnebostrand AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Restaurang Hunnebostrand AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 2007-01-20 så skapades Restaurang Hunnebostrand AB och bolaget är har F-skattsedel Restaurang Hunnebostrand AB har haft det sedan 2007-06-07.

Restaurang Hunnebostrand AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

556721-1874 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sotenäs.

Just nu är Restaurang Hunnebostrand AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Hunnebostrand AB så går det att nå dem via telefon på 0523-55000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Restaurang Hunnebostrand AB är Löfstedt, Per Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Göran som är född 1974 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .