El-Tjänst Smögen AB

Västra Götalands län

Information

El-Tjänst Smögen AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där El-Tjänst Smögen AB finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. El-Tjänst Smögen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket El-Tjänst Smögen AB har haft sedan 2006-12-14. El-Tjänst Smögen AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till El-Tjänst Smögen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 3 B, 456 51, Smögen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-32130.

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är El-Tjänst Smögen AB Privat, ej börsnoterat.

El-Tjänst Smögen AB har idag 556708-6938 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för El-Tjänst Smögen AB

Bolaget skall idka elektrisk installationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I El-Tjänst Smögen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Jan Helge Rikard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Arvid Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jan Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Gunilla som är född 1941 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Revisor, Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.