Mareld landskapsarkitekter AB

Västra Götalands län

Information

Mareld landskapsarkitekter AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Mareld landskapsarkitekter AB finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mareld landskapsarkitekter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mareld landskapsarkitekter AB har haft sedan 2006-04-28. Mareld landskapsarkitekter AB har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mareld landskapsarkitekter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolg. 17, 456 61, Hunnebostrand men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-0404900.

Sotenäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mareld landskapsarkitekter AB Privat, ej börsnoterat.

Mareld landskapsarkitekter AB har idag 556699-8612 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mareld landskapsarkitekter AB

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, äga och förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Mareld landskapsarkitekter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ivarsson, Oskar Karl Rutger som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Ingrid Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .