Sannas Lek & Spel AB

Västra Götalands län

Information

556694-2024 är organisationsnummer för verksamheten Sannas Lek & Spel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sannas Lek & Spel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som Sannas Lek & Spel AB finns i.

Sannas Lek & Spel AB har varit registrerat sedan 2005-12-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sannas Lek & Spel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Sannas Lek & Spel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sannas Lek & Spel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sannas Lek & Spel AB så kan ni göra det på telefon genom 0523-30141 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva leksaksaffär samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sannas Lek & Spel AB och det är Ahl, Rune Jimmy som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahl, Anna Cecilia som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Mats Andreas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,