Fiskmästar'n Smögen AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Fiskmästar'n Smögen AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Fiskmästar'n Smögen AB är ett av dem. Statusen för Fiskmästar'n Smögen AB är att Bolaget är aktivt.

Fiskmästar'n Smögen AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-05. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där företaget finns i jobbar för att företag som Fiskmästar'n Smögen AB ska trivas.

I Sotenäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med fisk och skaldjur samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fiskmästar'n Smögen AB inte är momsregistrerat.

Idag är Fiskmästar'n Smögen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Fiskmästar'n Smögen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-31072.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fiskmästar'n Smögen AB är Bertilsson, Ulf Sture som är född 1952 och har titeln VD, Bertilsson, Ulf Sture som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Bengt Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Jan Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Warén, Hans Fredrik som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Fiskmästar'n Smögen AB har 556692-7330 som sitt organisationsnummer.