NYKROAN AB

Västra Götalands län

Information

NYKROAN AB är en verksamhet som finns i Sotenäs. I NYKROAN AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nykvist, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, John Urban Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kroon, Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NYKROAN AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NYKROAN AB på telefon 0523-70302.

Bolaget skall bedriva restaurang, biluthyrning, gästhamnsverksamhet och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är NYKROAN AB av bolagstypen Aktiebolag.

NYKROAN AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NYKROAN AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och NYKROAN AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NYKROAN AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

NYKROAN AB har 556692-3842 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.