Roparebackens Marin & Composit AB

Västra Götalands län

Information

Roparebackens Marin & Composit AB är en verksamhet som finns i Sotenäs. I Roparebackens Marin & Composit AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Kent Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Britt Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roparebackens Marin & Composit AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Roparebackens Marin & Composit AB på telefon 0523-37811.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plastbåtar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Roparebackens Marin & Composit AB av bolagstypen Aktiebolag.

Roparebackens Marin & Composit AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Roparebackens Marin & Composit AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och Roparebackens Marin & Composit AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roparebackens Marin & Composit AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Roparebackens Marin & Composit AB har 556692-2141 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.