Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där företaget finns i jobbar för att företag som Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) ska trivas.

Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Sotenäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-51002.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) är Karlsson, Eva Catharina som är född 1963 och har titeln VD, Karlsson, Yngve Egon som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Catharina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Careland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Bovallstrands Familje Aktiebolag (Ica Nära) har 556691-6747 som sitt organisationsnummer.