Kennet Ifver AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Kennet Ifver AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kennet Ifver AB är ett av dem. Statusen för Kennet Ifver AB är att Bolaget är aktivt.

Kennet Ifver AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där företaget finns i jobbar för att företag som Kennet Ifver AB ska trivas.

Kennet Ifver AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17. I Sotenäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad inom områdena plåt, svets och skärande arbeten samt rostfria arbeten, konstruktion och tillverkning av slamsugningsfordon samt hydraulikprodukter, bedriva marinverksamhet innebärande lagring, service samt reparationer av fritidsbåtar och skötsel av marinanläggning i Bovallstrand samt vidare äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kennet Ifver AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-17.

Idag är Kennet Ifver AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Kennet Ifver AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5560640.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kennet Ifver AB är Ifver, Lars Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ifver, Anne Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Kennet Ifver AB har 556673-2722 som sitt organisationsnummer.