Kungsfönster AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara direkt eller indirekt utveckla, tillverka och sälja byggnadsmaterial såsom fönster, dörrar och övrig utrustning för byggnation, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsfönster AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Kungsfönster AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 2004-10-04 så skapades Kungsfönster AB och bolaget är har F-skattsedel Kungsfönster AB har haft det sedan 2004-11-25.

Kungsfönster AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-25

556667-5103 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sotenäs.

Just nu är Kungsfönster AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kungsfönster AB så går det att nå dem via telefon på 0523-18460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsfönster AB är Söderholm, Ulf Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Annelie Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Katra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Katra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .