Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB

Västra Götalands län

Information

Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB är ett av många verksamheter som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-06-10.

Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-05-05. Men sedan 2004-06-10 så har Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lökholmsv. 8, 456 61, Hunnebostrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-50942.

Sotenäs arbetar för att verksamheter som Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och handel med byggnads- varor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Karl Stanley -Johansson, Rolf Agne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB och det är följande personer, Johansson, Rolf Karl Gustav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl Stanley som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Agne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Svea som är född 1942 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Byggnadsfirma Rolf Johansson i Hunnebostrand AB är 556662-0026.