Smögen Gourmet AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Smögen Gourmet AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Smögen Gourmet AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Smögen Gourmet AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556658-4974.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Smögen Gourmet AB på följande adress Roparebacken , 456 31, Kungshamn.

Smögen Gourmet AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Smögen Gourmet AB så sitter följande personer i styrelsen: , Feldt, Jens Lennart som är född 1943 och har titeln Suppleant , Feldt, Lennart Mikael som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av högklassiga fisk- och skaldjursdelikatesser samt därmed förenlig verksamhet.