Smögen Event AB

Västra Götalands län

Information

Smögen Event AB är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Smögen Event AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smögen Event AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-06-24.

Smögen Event AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-03-01. Men sedan 2004-06-24 så har Smögen Event AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Roparebacken, 456 31, Kungshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smögen Event AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-70700.

Sotenäs arbetar för att företag som Smögen Event AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smögen Event AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom, bedriva hotell- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smögen Event AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smögen Event AB och det är följande personer, Feldt, Jens Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Feldt, Lennart Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Feldt, Lennart Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ralbring, Britt Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Smögen Event AB är 556656-7441.