Sea Lodge Smögen AB

Västra Götalands län

Information

Sea Lodge Smögen AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Sea Lodge Smögen AB finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sea Lodge Smögen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sea Lodge Smögen AB har haft sedan 2003-11-13. Sea Lodge Smögen AB har funnits sedan och 2003-11-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sea Lodge Smögen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nordmanshuvudet 1, 456 51, Smögen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-70302.

Sotenäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sea Lodge Smögen AB Privat, ej börsnoterat.

Sea Lodge Smögen AB har idag 556649-9892 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Sea Lodge Smögen AB

Bolaget skall bedriva konferens och aktivitetsverksamhet med restaurang och boende samt därmed förenlig verksamhet.

I Sea Lodge Smögen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nykvist, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, John Urban Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Lars Uno som är född 1941 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .