Rörby Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

556636-2520 är organisationsnummer för verksamheten Rörby Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörby Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som Rörby Fastighets AB finns i.

Rörby Fastighets AB har varit registrerat sedan 2002-12-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörby Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

Rörby Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rörby Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rörby Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0523-667072 eller genom brev på följande adress:
Kvarnforsen, 456 47, Bovallstrand

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörby Fastighets AB och det är Vernersson, Sven Martin som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helgesson, Ulf Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Sven-Gösta Verner som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlén, Patrik Johan Robert som är född 1966 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,