Linstow Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Linstow Fastigheter AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Linstow Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Linstow Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Linstow Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där företaget finns i jobbar för att företag som Linstow Fastigheter AB ska trivas.

I Sotenäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsverksamhet och investeringsverksamhet med anknytning till fast egendom, inklusive köp och försäljning samt förvaltning, drift och utveckling av fast egendom och bolag samt investeringar i andra bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Linstow Fastigheter AB inte är momsregistrerat.

Idag är Linstow Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Linstow Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6220040.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Linstow Fastigheter AB är Blanking, Joakim Anders William som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lindqvist, Per Håvard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Björke, Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blanking, Joakim Anders William som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Brügge, Anna Kerstin Margareta som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln RevisorBaaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Linstow Fastigheter AB har 556614-8390 som sitt organisationsnummer.