NSS Stålkonstruktioner AB

Västra Götalands län

Information

556611-7072 är organisationsnummer för verksamheten NSS Stålkonstruktioner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NSS Stålkonstruktioner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som NSS Stålkonstruktioner AB finns i.

NSS Stålkonstruktioner AB har varit registrerat sedan 2001-05-31 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för NSS Stålkonstruktioner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-12.

NSS Stålkonstruktioner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NSS Stålkonstruktioner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med NSS Stålkonstruktioner AB så kan ni göra det på telefon genom 0523-50470 eller genom brev på följande adress:
Lökholmen, 456 26, Hunnebostrand

Bolaget skall bedriva tillverkning av metallkonstruktioner samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NSS Stålkonstruktioner AB och det är Bergström, Börje Roger som är född 1951 och har titeln VD, Bergström, Börje Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Celander, Eva Jeanette som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,