Setterbergs Transport- & Handels AB

Västra Götalands län

Information

Setterbergs Transport- & Handels AB är ett företag som finns i Sotenäs. I Setterbergs Transport- & Handels AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Save, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Likvidator, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Setterbergs Transport- & Handels AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Setterbergs Transport- & Handels AB på telefon 0500-445196.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, konsultation inom transportområdet, logistik, förvaltning av värdepapper, handel med möbler och heminredningsartiklar, försäljning av lösgodis och glass jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Setterbergs Transport- & Handels AB av bolagstypen Aktiebolag.

Setterbergs Transport- & Handels AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Setterbergs Transport- & Handels AB innehar ej F-skattsedel och Setterbergs Transport- & Handels AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Setterbergs Transport- & Handels AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Setterbergs Transport- & Handels AB har 556603-4772 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.