Tossene GolfKrog Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tossene GolfKrog Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Tossene GolfKrog Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 2000-04-19 så skapades Tossene GolfKrog Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tossene GolfKrog Aktiebolag har haft det sedan 2000-05-15.

Tossene GolfKrog Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556589-2139 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sotenäs.

Just nu är Tossene GolfKrog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tossene GolfKrog Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0523-52129 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rönnblom, Gunilla Elisabet -Rönnblom, Sten Richard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tossene GolfKrog Aktiebolag är Rönnblom, Sten Richard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rönnblom, Gunilla Elisabet som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnblom, Sten Yngve som är född 1935 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .