Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556564-3987.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0523-58191 alternativt besöka eller skicka post till Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag på följande adress Skalbergsg. 20, 450 46, Hunnebostrand.

Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Joakim Lindahl i Hunnebostrand Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lindahl, Jill Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.