BBH Bildelar i Kungshamn AB

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Aktiebolag som heter BBH Bildelar i Kungshamn AB. Det finns flera verksamheter som liknar BBH Bildelar i Kungshamn AB i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BBH Bildelar i Kungshamn AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-12-03 så har BBH Bildelar i Kungshamn AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BBH Bildelar i Kungshamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med BBH Bildelar i Kungshamn AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Televerksv. 8, 456 33, Kungshamn. Vi ni istället prata med BBH Bildelar i Kungshamn AB så kan ni göra det på 0523-32390.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av bilar, försäljning av bilar, motorcyklar, modepeder, EU-scootrar, reservdelar och begagnade bildelar samt därmed förenlig verksamhet samt postorderhandel.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, Tage Bertil Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Henrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Gösta Berne som är född 1954 och har titeln Revisor, Revidera i Bohuslän AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

BBH Bildelar i Kungshamn AB har 556562-6362 som sitt organisationsnummer.