Per Efverlund Fastighetsbyrå AB

Västra Götalands län

Information

Per Efverlund Fastighetsbyrå AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Per Efverlund Fastighetsbyrå AB finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per Efverlund Fastighetsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Per Efverlund Fastighetsbyrå AB har haft sedan 1998-01-01. Per Efverlund Fastighetsbyrå AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Per Efverlund Fastighetsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hotellg. 3, 456 31, Kungshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0523-70132.

Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Per Efverlund Fastighetsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Per Efverlund Fastighetsbyrå AB har idag 556555-4226 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Per Efverlund Fastighetsbyrå AB

Bolaget skall mäkla fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Per Efverlund Fastighetsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Efverlund, Per Gerhard som är född 1955 och har titeln VD, Efverlund, Per Gerhard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Jan-Erik Åke Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .