Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Aktiebolag som heter Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB. Det finns flera verksamheter som liknar Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-08-04 så har Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Roparebacken, 456 31, Kungshamn. Vi ni istället prata med Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB så kan ni göra det på 0523-70700.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Feldt, Jens Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börefelt, Claes-Göran Sigvard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ralbring, Britt Elisabet som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Börefelt, Claes-Göran Sigvard -Feldt, Jens Lennart .

Roparebacken i Kungshamn Intressenter AB har 556544-8882 som sitt organisationsnummer.