J.O. Säkerhetssystem AB

Västra Götalands län

Information

556542-3646 är organisationsnummer för företaget J.O. Säkerhetssystem AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.O. Säkerhetssystem AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som J.O. Säkerhetssystem AB finns i.

J.O. Säkerhetssystem AB har varit registrerat sedan 1997-08-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för J.O. Säkerhetssystem AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

J.O. Säkerhetssystem AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J.O. Säkerhetssystem AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Särskild delgivningsmottagare saknas.

Vill ni komma i kontakt med J.O. Säkerhetssystem AB så kan ni göra det på telefon genom 0523-51720 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med säkerhetsprodukter, främst larmprodukter avseende fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J.O. Säkerhetssystem AB och det är Nilssen Jan Olov som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Nilssen Jan Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Leganger Gunnar Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,