Triada Senncom AB

Västra Götalands län

Information

Triada Senncom AB är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Triada Senncom AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Triada Senncom AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-05-02.

Triada Senncom AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 2002-05-02 så har Triada Senncom AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dinglev. 70, 456 31, Kungshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Triada Senncom AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-70400.

Sotenäs arbetar för att företag som Triada Senncom AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Triada Senncom AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultation, redovisningstjänster, försäljning och produktion av fritidsbåtar, försäljning av elektronikprodukter inom audio video data, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Triada Senncom AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Triada Senncom AB och det är följande personer, König, Heinz Peter som är född 1962 och har titeln VD, König, Heinz Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, König, Karin Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Triada Senncom AB är 556523-2583.