Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB är ett av dem. Statusen för Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB är att Bolaget är aktivt.

Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-07. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där företaget finns i jobbar för att företag som Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB ska trivas.

Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-15. I Sotenäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med service till dykare, sportfiskare samt turister såsom övernattning, båtcharter, fisketurer och andningsluft. Ävensom entreprenad- verksamhet inom byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB inte är momsregistrerat.

Idag är Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-221010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB är Gillholm, Per Roger Magni som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillholm, Jill Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Salt Dyk Rum o Mat i Kungshamn AB har 556515-7541 som sitt organisationsnummer.