Panelbyggen Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och handel med byggmaterial, handel med elektronikprodukter och vara konsulterande inom verksamhetsområdena utbildning och internethandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Panelbyggen Väst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Panelbyggen Väst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-13 så skapades Panelbyggen Väst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Panelbyggen Väst Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Panelbyggen Väst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556513-8319 är organisationsnummret för företaget som finns i Sotenäs.

Just nu är Panelbyggen Väst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Panelbyggen Väst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0523-70460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Elfving, Ann Katarina -Östberg, Dan Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Panelbyggen Väst Aktiebolag är Östberg, Dan Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elfving, Ann Katarina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Susanna Erika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .