Byttelocket i Kungshamn AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva värdepappersförvaltning och konsulttjänster inom livsmedelsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byttelocket i Kungshamn AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sotenäs så är Byttelocket i Kungshamn AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Sotenäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sotenäs och i Västra Götalands län. Redan 1995-02-17 så skapades Byttelocket i Kungshamn AB och verksamheten är har F-skattsedel Byttelocket i Kungshamn AB har haft det sedan 1997-01-01.

Byttelocket i Kungshamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556508-0677 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sotenäs.

Just nu är Byttelocket i Kungshamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Byttelocket i Kungshamn AB så går det att nå dem via telefon på 070-5817869 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byttelocket i Kungshamn AB är Bertilsson, Ulf Sture som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidslot, Jan Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .