Ingemar Brax Livs AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Ingemar Brax Livs AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Ingemar Brax Livs AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Ingemar Brax Livs AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556507-3128.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0523-33090 alternativt besöka eller skicka post till Ingemar Brax Livs AB på följande adress Lerbäck 42, 456 93, Hunnebostrand.

Ingemar Brax Livs AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Ingemar Brax Livs AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Brax, Ulla Liselott som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.