Bil & Industri i Kungshamn AB

Västra Götalands län

Information

Bil & Industri i Kungshamn AB är ett bolag som finns i Sotenäs. I Bil & Industri i Kungshamn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Jan Ove som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Ulf Bernt Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bil & Industri i Kungshamn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bil & Industri i Kungshamn AB på telefon 0523-70900.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse med biltvätt och bilrekonditionerin samt tillverkning av rostfria produkter till småbåtar och till konservindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bil & Industri i Kungshamn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bil & Industri i Kungshamn AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bil & Industri i Kungshamn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Bil & Industri i Kungshamn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bil & Industri i Kungshamn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Bil & Industri i Kungshamn AB har 556499-2849 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.