Geete Display Material Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Geete Display Material Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Geete Display Material Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Geete Display Material Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556485-2043.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0523-32662 alternativt besöka eller skicka post till Geete Display Material Aktiebolag på följande adress Oskar Fredriksg. 23, 456 51, Smögen.

Geete Display Material Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Geete Display Material Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Geete, Knut Porse Vilhelm som är född 1927 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av presentations- och kontorsmaterial inom reklam- och PR-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.