Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sotenäs här finns det många olika Aktiebolag. Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Sotenäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556472-8607.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0523-55970 alternativt besöka eller skicka post till Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag på följande adress Smultronv. 5, 456 62, Hunnebostrand.

Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Stenmontering i Bohuslän Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Rutström, Mats Hubert Östen som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva montering och försäljning av sten, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fast egendom, samt transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.