ZENITHESS Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sotenäs och ZENITHESS Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och ZENITHESS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ZENITHESS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ZENITHESS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Sotenäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som ZENITHESS Aktiebolag ska trivas.

ZENITHESS Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sotenäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva partihandel med maskiner, verktyg och apparater inom utbildningsområdet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva inköp och försäljning av läromedel och leksaker samt konsumentelektronikprodukter. Bolaget skall vidare äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ZENITHESS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ZENITHESS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med ZENITHESS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0523-37900.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ZENITHESS Aktiebolag är Hess, Anna Lena som är född 1963 och har titeln VD, Hess, Anna Lena som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hess, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

ZENITHESS Aktiebolag har 556440-2575 som sitt organisationsnummer.