Smögen Seafood AB

Västra Götalands län

Information

Smögen Seafood AB är ett av många bolag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Smögen Seafood AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smögen Seafood AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-05-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smögen Seafood AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-79990.

Sotenäs arbetar för att bolag som Smögen Seafood AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smögen Seafood AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med maritima produkter såsom fisk och skaldjur samt konsultverksamhet inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smögen Seafood AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smögen Seafood AB och det är följande personer, Holm, Gert Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Holm, Gert Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Fossöy, Öyvind Björn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stranne, Lars Tage som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Smögen Seafood AB är 556425-9298.