Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Sotenäs finns det ett Aktiebolag som heter Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag i Västra Götalands län. Sotenäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-11-22 så har Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sotenäs.

Vill man komma i kontakt med Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sollidenv. 8, 456 61, Hunnebostrand. Vi ni istället prata med Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag så kan ni göra det på 0523-50305.

Bolaget skall bedriva handelsträdgård, köpa och försälja växter, trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap och presentartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, Karl-Gustav Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Elsa Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nordqvist, Glenn Tony som är född 1969 och har titeln Revisor, TK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sollidens Handelsträdgård Aktiebolag har 556410-9212 som sitt organisationsnummer.