Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg

Västra Götalands län

Information

556407-1685 är organisationsnummer för verksamheten Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg finns i.

Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg har varit registrerat sedan 1990-09-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg så kan ni göra det på telefon genom 070-3141800 eller genom brev på följande adress:
Terrassg. 16, 456 32, Kungshamn

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom anläggningsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Entreprenadaktiebolaget Stig Sjöberg och det är Sjöberg, Stig Olof som är född 1946 och har titeln VD, Sjöberg, Stig Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Anna Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,