Safe Petroleum i Smögen AB

Västra Götalands län

Information

Safe Petroleum i Smögen AB är ett av många företag som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Safe Petroleum i Smögen AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Safe Petroleum i Smögen AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Safe Petroleum i Smögen AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-08-06. Men sedan 1991-01-01 så har Safe Petroleum i Smögen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kalvhällan, 456 51, Smögen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Safe Petroleum i Smögen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-70777.

Sotenäs arbetar för att företag som Safe Petroleum i Smögen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Safe Petroleum i Smögen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av flytande förbränningskatalysatorer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Safe Petroleum i Smögen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Römer, Britt Ingrid -Römer, Wolfgang Horst.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Safe Petroleum i Smögen AB och det är följande personer, Römer, Wolfgang Horst som är född 1944 och har titeln VD, Römer, Wolfgang Horst som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Römer, Britt Ingrid som är född 1945 och har titeln Suppleant, Römer, Olof Marcus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Safe Petroleum i Smögen AB är 556402-6614.