Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556399-5413 är organisationsnummer för företaget Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag finns i.

Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0523-37777 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 5 B, 456 51, Smögen

Bolaget skall bedriva försäljning, reparation och underhåll av båtar och båtmotorer samt övrigt verkstadsarbete i anslutning härtill samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hasse Hugosson Marinservice Aktiebolag och det är Hugosson, Hasse Sören som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugosson, Agneta Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln Revisor, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,