Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson

Västra Götalands län

Information

Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson är ett av många verksamheter som finns i Sotenäs. Det är nämligen den kommunen som Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-04-19. Men sedan 1990-01-01 så har Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lingonstigen 19, 456 62, Hunnebostrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-58182.

Sotenäs arbetar för att verksamheter som Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt handel i anslutning till den verksamheten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson och det är följande personer, Hansson, Dan Hans Enar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Susanne Iréne Elly som är född 1966 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bullarens Byggaktiebolag Dan Hansson är 556389-6322.