Ajtox Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ajtox Aktiebolag är ett bolag som finns i Sotenäs. I Ajtox Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Jan Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Yngve Thomas som är född 1950 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ajtox Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ajtox Aktiebolag på telefon 0523-32880.

Bolaget skall bedriva produktmärkning, handel med kontorsutrustning, mjuk- och hårdvara till produktmärkningssystem, uthyrning av inventarier inom ovan nämnda bransch. Utbildning, utveckling och rådgivningsverksamhet inom ovanstående områden. Entreprenad bemanning och personaluthyrning inom ovanstående branscher. Handel med trycksaker, konst. ädelmetaller, kuriosa och motordrivna fordon såsom bilar & båtar. Förmedling av rum, lägenheter och stugor samt båtcharterverksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ajtox Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ajtox Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Sotenäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ajtox Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ajtox Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ajtox Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Olsson, Jan Olof -Olsson, Yngve Thomas

Ajtox Aktiebolag har 556385-3935 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.