Sotenäs Sten Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556384-2003 är organisationsnummer för bolaget Sotenäs Sten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sotenäs Sten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sotenäs som är den kommunen som Sotenäs Sten Aktiebolag finns i.

Sotenäs Sten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-01-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sotenäs Sten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Sotenäs Sten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sotenäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sotenäs Sten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sotenäs Sten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0523-32557 eller genom brev på följande adress:
Löparev. 1, 456 33, Kungshamn

Bolaget skall bedriva stenbrytning, förädling av sten, stenkross och markentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sotenäs Sten Aktiebolag och det är Blomqvist, Leif Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Kerstin Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson, Maj Ing-Britt som är född 1947 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,