Seacrest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Seacrest Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Sotenäs som är den kommunen där Seacrest Aktiebolag finns. I Sotenäs så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Seacrest Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Seacrest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Seacrest Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Seacrest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långskärsg. 2, 456 43, Kungshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sotenäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Seacrest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Seacrest Aktiebolag har idag 556381-6411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Seacrest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och förädling av livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Seacrest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bond, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bennis, Ann Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Dick Morgan som är född 1952 och har titeln Revisor, Ekblad & Samuelsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .